Σάββατο 25 Μαΐου 2013

Ανακοίνωση - εγγραφές και λήξη σχολικού έτους



Προς τους γονείς/κηδεμόνες:

Σας ενημερώνω σχετικά με τα παρακάτω:

  1.  Γενική Συνέλευση Κλάδου: Λόγω της Γενικής Συνέλευσης, τα Νηπιαγωγεία και Δημοτικά Σχολεία δεν θα λειτουργήσουν την Πέμπτη 6/6/2013.
2.      Καλοκαιρινή γιορτή: Η καλοκαιρινή γιορτή του Νηπιαγωγείου θα γίνει την Τετάρτη 12/6/2013, το απόγευμα (γύρω στις 18:00, για την ακριβή ώρα της γιορτής θα σας ενημερώσω σύντομα, μετά από συννενόηση με το Δημοτικό Σχολείο, για να μη συμπέσουν οι γιορτές). Το θέμα της γιορτής θα είναι οι πειρατές. Για τα ρούχα της γιορτής τα παιδιά θα χρειαστούνε:
a.       σορτσάκι (κατά προτίμηση τζην ή γαλάζιο),
b.      λευκό μπλουζάκι, και
c.      για όσους θέλουν ένα φουλάρι/ μια μπαντάνα για το κεφάλι.
           Παρακαλώ όσοι σκοπεύουν να μη συμμετέχουν στη γιορτή να με ενημερώσουν ΑΜΕΣΑ, γιατί το θεατρικό που ετοιμάζουμε έχει διάλογο και θα είναι  κρίμα να υπάρχει κενό στα λόγια των παιδιών.
  1.  Λήξη σχολικού έτους 2012-13: Μάθημα θα γίνει κανονικά μέχρι και την Πέμπτη 13/6/2013. Την Παρασκευή μπορείτε να περάσετε από το νηπιαγωγείο για να παραλάβετε τα αναμνηστικά των παιδιών και τους Ατομικούς τους Φακέλους (δεν θα γίνει μάθημα).
  2. Εγγραφές-επανεγγραφές: Οι εγγραφές στο Νηπιαγωγείο ξεκινούν τη Δευτέρα 3/6/2013 και πραγματοποιούνται ως την Παρασκευή 21/6/2013.  Για τα προνήπια που θα συνεχίσουν ως νήπια την επόμενη σχολική χρονιά, θα χρειαστώ μόνο την υπεύθυνη δήλωση γονέα που θα σας δώσω στο σχολείο (παρακαλώ να μου την επιστρέψετε μέχρι τις 10/6/2013).Για τις νέες εγγραφές μπορείτε να πάρετε πληροφορίες από την ενότητα "Εγγραφές στο νηπιαγωγείο" της ιστοσελίδας μας, ή να ρίξετε μια ματιά στον πίνακα ανακοινώσεων δίπλα στην πόρτα του νηπιαγωγείου.
  3.  Όσο ο καιρός ζεσταίνει, παρακαλώ να μη ξεχνάτε τα καπέλα των παιδιών. ΠΡΟΣΟΧΗ!! Μερικά πέδιλα/ σαγιονάρες δεν είναι κατάλληλα για παιχνίδι στην αυλή. Αν τα παιδιά σας παραπονιούνται ότι σκοντάφτουν ή έχουν οποιοδήποτε πρόβλημα με τα καλοκαιρινά τους παπούτσια, ίσως να είναι καλύτερο να έρχονται στο σχολείο με τα συνηθισμένα αθλητικά τους. Επίσης, όλοι να έχετε τουλάχιστον ένα μπλουζάκι για αλλαγή στην τσάντα των παιδιών. Γονείς που έχουν αφήσει στο σχολείο αλλαξιές ρούχα, ας φέρουν καλοκαιρινά για να τους δώσω τα μακρυμάνικα!
 Για οποιαδήποτε πληροφορία είμαι όπως πάντα στη διάθεσή σας (και το κινητό του σχολείου θα είναι ανοιχτό τα απογεύματα 3-13 Ιουνίου) !
 
                                                                      κ. Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηστε στη σελιδα μας