Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2012

Μετακόμιση τέλος!

Μετά και τη χτεσινή μετακόμιση, μπορούμε να πούμε πια στα σίγουρα ότι έχουμε την ομορφότερη τάξη του κόσμου. :) :) :) :)

Ευχαριστούμε πολύ μαμά Αλίκη, μαμά Νόπη, μαμά Ρούλα, μαμά Σούλα και μπαμπά Σωτήρη, μαμά Κωνσταντίνα και μπαμπά Γρηγόρη, πρόεδρε Κώστα και Αγνή, Κατερίνα, Κωστάκη μου με τον αδερφό σου τον Γιώργο και την ξαδέρφη σου, Γιάννη, Δημήτρη και τα υπόλοιπα παληκάρια από το Δήμο Καβάλας, Αντιδήμαρχε Θόδωρε, συνάδελφε Σάββα, συναδέλφισσες από το 1ο Νηπιαγωγείο (για την αλληλοστήριξη στις μετακομίσεις μας), συναδέλφισσες του Παιδικού Σταθμού Αμυγδαλεώνα, και όσους ξεχνάω ακόμα (κάπως έτσι δεν τα λέει και κάποιος όταν κερδίζει το βραβείο Όσκαρ;), γιατί μόνο με μια εντολή μετακόμισης, τις άδειες κούτες από το σούπερ μάρκετ και την κυρία Ελευθερία, τα πράγματα θα ήταν ακατόρθωτα!!

Τώρα πραγματικά, μπορεί να "ξεκινήσει το σχολείο". Η τάξη είναι λειτουργική, μεγάλη (προσεχώς και με δικές της τουαλέτες), ζεστή και φωτεινή, και όλοι θα βρούμε πολύ γρήγορα το ρυθμό μας!

Ξεκινάμε. Την Δευτέρα μην ξεχαστεί κανείς και ανέβει τις σκάλες! Είμαστε στο ισόγειο, δίπλα στην αίθουσα του παιδικού σταθμού!!

Καλή εβδομάδα, καλό μήνα και ΚΑΛΗ ΑΡXH!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Αναζητηστε στη σελιδα μας